En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Paslanmaz çelik, olağan çelikten elan yüce mukavemet ve korozyona metanet sağlamlar ve bu nedenle yangın kapısı prodüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.

Binalarda mukannen standartlarda taraf alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları yürekermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 serlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın kapkaloriın (ivedili çıkış kapısının) üs amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide strüktürlmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir acımasızndaki tütün, yangın, gaz yağı vs. gibi durumlarda bir anlamda yalıtım sağlayarak bu menfi koşulların başka katlara geçişini engellemek veya olası olduğu kadar geciktirmektir.

Dolgular ile kapı zayiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolaylık açılacak şekilde yangın kapısı güvenlik kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın güvenliği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin elan mualla olduğu alanlarda da tercih edilir.

Yangın kapıları özelliklerinden en önemlisi yayımcı ki alevlere karşı dirençli olmasıdır. Makul bir ısıevet denli dayanıklı olan yangın baplarının insanoğluın dışarıya çıkmasını sağlayana denli dayanması çok önemlidir.

Genel amacı insanların binayı zarar görmeden vazgeçme etmesi olan kapıların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri görev tuzakır.

Bununla bile yangın merdivenlerinin bir yakaının yıldızlı olması ve dumandan duygulanım ihtimalini kaldırılmış etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda dirilik zayiatının olma ihtimali tehlikeli oranda düşmektedir.

Açılıp - kapanma çalışmalevinin problemsiz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belirli periyotlarla bu keyfiyet yoklama edilmelidir. 

İmalattan yangın bapsı yangın çıkış kapısı müstacel çıkış kapısı şaft kapağı yalıtım odası kapağı imalatı örgülmaktadır yangın merdiveni imalatı mimarilmaktadır yönetmeliğe isabetli şekilde tasdik garantili detaylı malumat derunin telefon numarası ileti atın dcivarüş yapalım hazırda kapılarımız bulunan elden teslim edilir

Yangın yönetmeliğine iyi bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Ekseri hiçbir bir yangın kapısı kanatları vardır ve bu kapılar yangın güvenliği açısından zemin bir müşkül oluşturur.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine için tadil göstermektedir. Pahaı etkileyen yapı taşı aktif fiil kapının hınçe metanet seviyesidir. Bu nâre metanet seviyesi de bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE kabilinden sertifikasyon ve belgelendirme tesisları tarafından meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Report this wiki page